Uncategorized

Roestvrijstalen Europese brievenbussen

Een roestvrijstalen brievenbus is een buitengewone oplossing voor elke huiseigenaar die een veilige, eigentijdse, roestvrijstalen brievenbus met moderne strakke design lijnen wenst. Echter zijn er tegenwoordig mogelijkheden, neem bijvoorbeeld een brievenbus van cortenstaal. De eigentijdse look ervan geeft stijl aan uw woning. Kijk daarom via de webshop van Doika eens naar het aanbod.

Waarom zijn European Home Stainless Steel Mailboxes zo duurzaam?

European Home mailboxen zijn gemaakt van AISI 316 marine kwaliteit roestvrij staal, hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt bij de constructie van chirurgische instrumenten en implantaten. Dit hoog stikstofgehalte staal heeft een buitengewone weerstand tegen pitting en corrosie.

De redenen waarom deze 316 residentiële roestvrijstalen brievenbussen worden beschouwd als “marine grade” is eenvoudig. Europese Home roestvrij staal wall mount en post mount brievenbussen:

  • Bevatten meer nikkel en molybdeen dan mailboxen gemaakt van het standaard 304 roestvrij staal, meestal gebruikt op moderne apparaten zoals fornuizen, koelkasten, potten en pannen, enz.
  • Zijn gemaakt van het best mogelijke roestvrij staal – voor gebruik op of bij de oceaan.
  • Zijn buitengewoon goed bestand tegen corrosie door zout water.

Voordelen van roestvrijstaal

Veel huiseigenaren die residentiële roestvrijstalen brievenbussen van European Home kopen, wonen niet in de buurt van een oceaan. De meesten vinden echter dat het 316 roestvrij stalen materiaal dat in deze brievenbussen wordt gebruikt een top-notch baan van weerstand tegen corrosie in een deel van de Verenigde Staten waar zout (gebruikt op de wegen in de winter) steevast windt niet alleen onder hun auto’s, maar ook op alles langs de weg – met inbegrip van residentiële mailboxen.

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een eersteklas roestvrij stalen brievenbus die zelfs de zwaarste weers- en zout omstandigheden kan weerstaan, is de European Home brievenbus de perfecte keuze.